Fotbalové hřiště SK Prace

Společně - sdružení nezávislých kandidátů

Společně - sdružení nezávislých kandidátů

Kdo jsme?
 
Jsme sdružení nezávislých kandidátů obce Prace, složené z lidí různého věku a profesí. Spojuje nás zájem o naši vesnici, ve které všichni žijeme. Někteří z nás jsou aktivní sportovci, jiní se angažují ve vedení místního sportovního klubu a další věnují svůj volný čas těm nejmladším "Pracákům", dětem. Všechny nás jistě znáte z každodenního života v obci, víte jací jsme, co umíme a co neumíme, jak žijeme.
 
Co chceme
Chceme spokojenou, plně fungující a rozvíjející se obec. Zastupitelstvo, které bude pracovat pro náš společný domov a jeho občany bez osobních, politických nebo jiných zájmů. Chceme plnit náš volební program,  zastavit vytváření negativní atmosféry a vzájemné nevraživosti. Chceme převzít odpovědnost za podíl ve vedení naší obce.
 
Sport a kultura
 
Ve chvílích, kdy je nutné šetřit, bývají většinou sport a kultura prvními oběťmi. Je jasné, že ani v Praci nebude v příštích letech na rozhazování, nesmíme však dopustit konec aktivit pro volný čas dětí a mládeže. Každý zaniklý sportovní oddíl, každý zrušený koncert nebo výstava se nám totiž neúprosně vrátí v podobě alkoholu, drog, násilí ...
 
Společně
 
SPOLEČNĚ není jen název našeho sdružení, je to především idea, pomocí které chceme dosáhnout splnění našich cílů. Dáváme důraz na slovo tým, neboť pouze týmová práce je zárukou, že se bude dařit.
 
nacelnik - 20.09.14
Pro přidání komentáře se přihlašte nebo zaregistrujte.

Vyhledávání

Partneři

@zastavkaurichardaSKP Ole ole oléBananObec Prace

Kalendář akcí

«Duben»
Po
Út
St
Čt
So
Ne
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30

Webkamery


SK Prace 2024 | webdesign budulinek.net